GPO2 Studio, DesignInc

DesignInc’s own Melbourne studio fit-out combines exposed base building services and new work space on Level 2 of the heritage-listed GPO building.

Old and new building structure and fabric are dramatically combined here, with recycled timbers and steel contrasted against a backdrop of white-painted masonry walls. 

A generous pinup gallery for ideas and exchange links the studio’s collaborative spaces, imagined as a busy street or laneway: a highway of ideas.

Furnishings made from reclaimed timbers, industrial lighting and abundant indoor planting lends a relaxed, domestic scale and feel. 

Operable windows (mixed-mode) combined with a large wall projection of nature and street life, further increase the natural experience.

Meeting spaces, a communal kitchen, resources hub and an outdoor terrace further enhance the collaborative opportunities, reflecting the studio’s work approach.

The University of Melbourne Faculty of Business and Economics Student Spaces

View Case Study

The University of Melbourne Faculty of Business and Economics Student Spaces

VIEW CASE STUDY